В АТО визначили найкращу снайперську пару

 

У районі проведення антитерористичної операції відбулися змагання на найкращу снайперську пару родів військ та спеціальних військ.
За звання переможця боролися понад два десятки найпідготовленіших стрільців зі складу військових частин, що виконують завдання в районі АТО, інформує прес-центр штабу операції.

Учасники турніру виконали дев’ять вправ з бойовою стрільбою на дистанціях від 80 до 800 метрів з використанням снайперських гвинтівок різних систем.

“Наприклад, під час виконання вправи «Світлофор» снайперські пари на дистанції 120 метрів мали вразити грудну мішень, на якій у довільному порядку розміщувались три кольорових кола діаметром усього три сантиметри. Учасникам довелося проявити високу майстерність, адже час та кількість пострілів для виконання вправи були обмеженими”, – йдеться в повідомленні.

У напруженій боротьбі першість здобула снайперська пара, що представляла Десантно-штурмові війська.

“Срібло” та “бронза” дісталися представникам механізованих бригад ЗСУ.

Читайте також:
Терористи “ДНР” для боротьби з українськими снайперами виставляють
“живі мішені”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна