“Покататись до Маріуполя”. У зоні АТО два пияки вкрали машину швидкої допомоги

 

Поліція Донеччини затримала двох осіб, які напідпитку викрали автомобіль швидкої медичної допомоги.
Нетверезі чоловіки у Волновасі хотіли відпочити у Маріуполі, але дістатися до міста їм було нічим, тож захопили залишену без нагляду УАЗ-“таблетку”.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Донеччини, подія трапилася вдень, 11 квітня. У Волновасі на вул. Гагаріна водій “швидкої” залишив авто незамкненим та пішов у справах, а через п’ять хвилин машини вже не було.

Зловмисники зняли з “таблетки” номерні знаки та в об’їзд блокпостів рухались до Маріуполя, виїхавши через сусідні села на трасу Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь.

Аби знайти авто, правоохоронці ввели на території обслуговування Волноваського відділу поліції план “Перехоплення”. На пошук були орієнтовані всі наряди поліції.

Поблизу Касьянівки -за 35 км від Волновахи – поліцейські помітили автомобіль та розпочали переслідування. Правопорушники не хотіли зупинятися, адже розуміли, що їхня “прогулянка” закінчилась, зазначають в ГУ НП.
Гонитва закінчилася під самим Маріуполем.

“Місцеві мешканці 31 та 23 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, без документів, пояснили, що планували розважитися у Маріуполі, але дістатися 700-тисячного міста було нічим, тому, що називається, скористалися нагодою”, – йдеться в повідомленні поліції.

За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (“незаконне заволодіння транспортним засобом”) КК України. Зловмисники дають свідчення у відділі поліції.

Читайте також:
Знайшли авто керівника патрульної поліції, викрадачів затримали

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна