На Луганщині підірвалося на міні авто з цивільною родиною: четверо загиблих

 

У Луганській області поруч із лінією розмежування внаслідок підриву автомобіля загинула вся родина – чотири цивільні особи.
Як передає “Новинарня“, про це повідомили в прес-службі поліції області в середу, 11 квітня.

“На самісінькій лінії розмежування – так званому «нулі», в селі Піщане Станично-Луганського району, підірвався автомобіль з родиною. Внаслідок підриву чотири людини загинуло”, – ідеться на сайті ГУ НП Луганщини.

Зазначається, що загиблі – 57-річне подружжя та їхній 38-річний син зі своєю цивільною 38-річною дружиною.

Раніше до Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що 7 квітня його сусіди на своєму автомобілі “Shevrolet Niva” поїхали у невідомому напрямку, відтоді їх місце знаходження не було відоме.

Напередодні в штабі АТО також повідомляли про розшук чотирьох місцевих жителів, зв’язок із якими зник кілька днів тому.

“В ході проведення розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження безвісти зниклої родини, недалеко від річки Сіверський Донець, яка знаходиться безпосередньо на лінії розмежування, поліцейські виявили пошкоджений автомобіль “Shevrolet Niva”, – повідомили в українській поліції.

Встановлено, що автомобіль наїхав, імовірно, на протитанкову міну, стався вибух. На місці події поліцейські виявили чотири обвуглені трупи.

На місці події на даний час продовжують працювати експерти-криміналісти, вибухотехніки та співробітники слідчо-оперативної групи.

Даний факт був внесений до ЄРДР за попередньою кваліфікацією за ст. 115 КК України – “умисне вбивство”. Вирішується питання про перекваліфікацію події на статтю 258 КК України “терористичний акт”.

Читайте також:
Місія ООН з прав людини констатує зменшення числа цивільних жертв на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна