На Київщині працівника Укрпошти пограбували на 200 тис. грн., спаливши два авто

оновлено

На Київщині група невідомих вчинила розбійний напад на працівника “Укрпошти” й водія авто, викравши в них 200 тис. грн., призначені для виплати пенсій.
Як передає “Новинарня“, про це у вівторок, 10 квітня, повідомила прес-служба поліції Київської області.

“Зухвалий розбійний напад на начальника пересувного відділення зв’язку «Укрпошти» та водія, які на легковому автомобілі перевозили гроші для виплати пенсій громадянам, скоїла група невідомих озброєних осіб. Подія сталася сьогодні поблизу села Гостра Могила Ставищенського району”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час розбійного нападу зловмисники “підрізали” автомобіль службовців на дорозі та, використавши сльозогінний газ, викрали близько 200 тис. грн. готівки. Після цього підпалили один зі своїх автомобілів та втекли. “Від полум’я також згорів транспортний засіб потерпілих”, – сказано в повідомленні ГУ Нацполіції.

Для розшуку злочинців на території області введено оперативний план “Сирена”.

На місці події працює слідчо-оперативна група та керівництво поліції Київської області під головуванням начальника ГУ Дмитра Ценова.

ОНОВЛЕНО. З посиланням на водія-потерпілого ТСН повідомляє, що машина нападників заглохла на дорозі, не могла зрушити з місця, тому вони вирішили її спалити, щоб замести сліди.

Читайте також:
На київському вокзалі затримали нову “партію” поліцейських,
які “кришували” кишенькових злодіїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна