На Черкащині поліція пов’язала озброєних рейдерів, які захоплювали с/г-підприємство

 

На Черкащині поліція затримала понад 50 осіб, які намагалися незаконно захопити одне із сільськогосподарських підприємств області.

 

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції.

“До працівників Городищенського відділення поліції надійшла інформація, що на територію одного із товариств району проникла група невідомих озброєних  чоловіків, які приховували обличчя під футболками та намагаються здійснити силове захоплення товариства. На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу Городищенського відділення поліції, наближені до місця наряди поліції, оперативних працівників та співробітників підрозділу спеціального призначення”, – ідеться в повідомленні.

З’ясувалося, що на території підприємства перебувало понад 50 осіб, які мали при собі зброю. Під час спецоперації їх затримали поліцейські Городищенського відділення поліції спільно з бійцями підрозділу особливого призначення.

Під час особистого огляду у чоловіків виявлено та вилучено карабін, пістолети, газові балончики та ножі.

“На даний час працівники поліції встановлюють підстави та мету перебування даних осіб на території товариства. Зброя, яку мали при собі вказані особи, вилучена. Як встановили правоохоронці чоловіки прибули на територію Черкаської області з Київської, Житомирської та Харківської областей.
Всіх затриманих доставлено до Городищенського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України”, – зазначили в ГУ НП.

Заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін уточнив у “Фейсбуці“: “Ринкова вартість” роботи цих “рейдерів”, які лежать обличчям вниз – 500 гривень за день роботи”.

Читайте також:
Ветеран АТО Жора Турчак описав схеми, як його бойові товариші
рейдерять фермерів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна