АТО: на Приазов`ї била важка артилерія ворога, троє військових поранені

 

Протягом минулої доби, 9 квітня, російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій сил АТО, при цьому й надалі застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими угодами.
Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку із забороненої 122-мм артилерії бойовики обстріляли українські позиції в районі Широкиного та Лебединського, а з мінометів калібру 120 мм – двічі почиали обстріли поблизу Водяного.
Також по захисниках Лебединського ворог відкривав вогонь із 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Оборонців Широкиного, Талаківки, Кам’янки, Опитного, Мар’їнки, Водяного та Авдіївки було обстріляно з гранатометів різних систем.
Крім цього, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Пищевика та Кам’янки, озброєння БМП – поблизу Водяного, снайперську зброю – неподалік Пісків, а стрілецьку зброю – по захисниках Гнутового, Первомайського, Невельського, Пісків, Павлополя та шахти “Бутівка”.

На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Луганського. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські позиції неподалік Світлодарська та Катеринівки.

Читайте також:
Як військові АТО Великдень відзначали. ФОТО, СОЦМЕРЕЖІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна