Війська АТО визначили найкращі артилерійські розрахунки

 

Упродовж п’яти днів тримало змагання між артилеристами військових частин, що виконують бойові завдання на сході України. Дванадцять бойових артрозрахунків, зокрема реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град», 122-мм самохідної артилерійської установки 2С1 «Гвоздика», 152-мм самохідної гаубиці 2С3 «Акація» та 122-мм гаубиці Д-30, виборювали право назватись переможцями у спеціальній та спортивній номінаціях конкурсу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Артилерійська смуга перешкод, що складалася з дев’яти етапів, стала справжнім випробуванням на фізичну і психологічну витривалість для кожного учасника змагань. Військовим доводилося діяти злагоджено і чітко, щоб не просто дійти до фінішу, а й досягти якомога кращих результатів.

Результати змагання оголосив начальник відділу ракетних військ і артилерії штабу АТО.

Перше місце серед розрахунків 2С1 «Гвоздика» вибороли артилеристи із Кривого Рогу. “Срібло” дісталось артилеристам з морської піхоти. Третіми в рейтингу був розрахунок 122-мм самохідної артилерійської установки 2С1 із ДШВ.

Перемогу серед розрахунків 152-мм самохідної гаубиці 2С3 «Акація» здобули представники окремого гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону. Другими стали артилеристи однієї з механізованих бригад ОК «Захід». Третє місце – у артилеристів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Серед учасників на БМ-21 «Град» кращими стали реактивники з морської піхоти. Другими – хлопці з Кривого Рогу, третіми – реактивники бригади короля Данила.

Всі призові місця артрозрахунків 122-мм гаубиці Д-30 – за десантниками із трьох різних бригад.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна