На Великдень у Криму зіткнулися електричка й автобус, багато жертв

 

У Красноперекопському районі окупованого РФ Криму внаслідок зіткнення на залізничному переїзді участю електрички і мікроавтобуса загинули щонайменше п’ять осіб.

Як пише російський “Інтерфакс” з посиланням на дані оперативного штабу, “попередньо, медичної допомоги потребували 10 постраждалих, 5 людей загинули”.

Зазначається, що аварію спровокував водій мікроавтобуса “Мерседес”, який виїхав на переїзд перед електричкою.

“Зіткнення сталося на нерегульованому залізничному переїзді в Армянську, – повідомило джерело. – Електричка, за попередніми даними, не зійшла з рейок, у мікроавтобусі є постраждалі, можливо, загиблі”.

За даними окупаційного ГУ МНС РФ по Криму, повідомлення про аварію надійшло у групу порятунку в неділю, 8 квітня, об 11:45, передає РІА “Крим“.

“У Красноперекопському районі на залізничному полотні на нерегульованому переїзді сталося зіткнення електропоїзда, що слідував за маршрутом Армянськ – Джанкой з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, який прямував за маршрутом Севастополь – Армянськ. В результаті ДТП є постраждалі і загиблі у мікроавтобусі. За попередніми даними в електропоїзді ніхто не постраждав”, – повідомили в МНС.

Читайте також:
Сель у Криму склав півтора десятка авто, як колоду карт. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна