Новинський анонсував створення Партії миру

 

Народний депутат від “Опозиційного блоку” Вадим Новинський заявив про створення громадського руху “Партія миру”.

Про це він написав у “Фейсбуці” 29 березня.

За словами нардепа, якого називають політичним представником Московського патріархату в Україні, є чимало людей, які виступають за припинення війни в країні.

“Мир настає тоді, коли кожен солдат – з одного і з іншого боку – переступає через свій біль і заявляє готовність простягнути руку своєму колишньому ворогові. В ім’я майбутнього. Коли всі сторони починають думати не про помсту, а про те, що об’єднує.
Саме заради такого стійкого миру в Україні ми з однодумцями ініціюємо громадський рух “Партія миру”. Воно об’єднає різні групи, організації, окремих громадян”, – пише проросійський політик.

“Я вірю, що наша ініціатива знайде відгук у серцях мільйонів. Вірю, що мир стане реальністю, а “Партія миру” поставить крапку у вакханалії мракобісся, полювання на відьом, брехні, ненависті і низькопробної пропаганди, якими влада годує народ протягом чотирьох років”, – заявив Новинський.

Нагадаємо, олігарх Вадим Новинський – колишній громадянин Росії та екс-член Партії регіонів – у грудні 2016 року був позбавлений недоторканності у справі про незаконне позбавлення волі особистого секретаря митрополита Київського УПЦ МП.

Читайте також:
Новинський і Добкін створюють опозицію всередині “Опоблоку”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна