“Можу собі дозволити”. Жебрівський пояснив, за які гроші їздив на курорт в ОАЕ

 

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський може дозволити собі відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах.
Про це він заявив під час спілкування з журналістами в Мирнограді в четвер, 29 березня, відповідаючи на запитання про своє перебування на фешенебельному курорті в ОАЕ, передають “Новости Донбасу”.

“1,5 мільйона – дивіденди, 1 мільйон гривень – матеріальна допомога від підприємства, на якому я є акціонером. Приблизно 600 тисяч [на рік] заробітна плата, 600 тисяч у дружини зарплата і так далі”, – сказав глава Донеччини, розповідаючи про свої заробітки.

“Я на день народження на п’ять днів поїхав відпочити, якийсь чоловік сфотографував, і всі сайти показали, як Жебрівський за тисячу доларів в день може собі дозволити. Так, можу! Я за це заплатив податки”, – заявив голова облВЦА.

День народження Павла Жебрівського – 21 березня.

22 березня журналіст і телеведучий “1+1” Сергій Іванов опублікував у “Фейсбуці” фотографії Жебрівського з дружиною Валентиною з відпочинку на пляжі в ОАЕ. Він зазначив, що номер у п’ятизірковому готелі One&Only Royal Mirage Dubai коштує приблизно тисячу доларів за добу.

Читайте також:
Жебрівський розповів, чому в “ДНР” заздрять програмі
“Український донецький куркуль”

Після оприлюднення е-декларацій чиновнкиів учасник списку Forbes
відчув себе “лохом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна