Керівник штабу АТО обговорив гуманітарні питання з керівником місії Червоного Хреста

 

У Краматорську відбулася зустріч командування та робочої групи штабу АТО з головою Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом.
Про це в середу, 28 березня, повідомляє прес-центр штабу операції.

“Обговорювалася низка важливих питань гуманітарної складової: забезпечення мінної безпеки; порядок перетину громадянами лінії зіткнення; мінімізація наслідків збройного конфлікту”, – зазначили у штабі.

У рамках зустрічі керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Михайло Забродський також обговорив із паном Ешліманом питання забезпечення безпеки цивільного населення та захисту об’єктів критичної інфраструктури.

“Останнім часом налагоджений дуже хороший діалог зі Збройними силами України практично на всіх рівнях. Ми ефективно співпрацюємо і дякуємо вам, пане генерале, за це”, – відзначив на завершення зустрічі голова МКЧХ Алан Ешліман, якого цитує прес-служба штабу АТО.

Читайте також:
Командувач Об’єднаних сил Наєв пообіцяв представникам ООН
запобігати жертвам серед цивільних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна