Доба АТО: 32 обстріли, без втрат

 

За минулу добу, 27 березня, бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 32 обстріли позицій сил АТО. Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав, повідомляє прес-центр штабу операції.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів агресор вів вогонь по захисниках населеного пункту Новолуганське, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів – тричі по укріпленнях ЗСУ поблизу Луганського. Також великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник застосував неподалік Зайцевого.

На Донецькому напрямку з гранатометів різних типів обстріляні українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському, Старогнатівці, Мар’їнці та Гнутовому. Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю окупанти застосовували по оборонцях Авдіївки, Талаківки, Павлополя та Водяного, а БМП – по армійських укріпленнях в Пісках.
Крім цього, йдеться у зведенні, зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО неподалік Широкиного, шахти “Бутівка” та Кам’янки.

Читайте також:
ТКГ оголосила нове перемир’я на Донбасі – тепер на честь Великодня

Наєв: АТО насправді ще триває, нею керує Забродський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна