Генпрокурор підтвердив слідчі дії щодо керівника САП Холодницького

 

Генпрокурор Юрій Луценко підтвердив факт проведення слідчих дій щодо свого заступника, керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницкого.

“Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним антикорупційного бюро проводила слідчі дії, що стосуються, в тому числі і керівника САП пана Холодницького”, – повідомив генпрокурор в ефірі ICTV ввечері 26 березня.

Він зазначив, що більше інформації оприлюднити поки не може.

“Тільки після допитів, експертиз я зможу сказати, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на пристрої, яке було встановлено в кабінеті Холодницького”, – сказав Луценко.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше низка ЗМІ писали про те, що НАБУ і Генпрокуратура нібито кілька тижнів прослуховували кабінет Холодницького. 22 березня Холодницький заявив, що знайшов у себе в офісі 6 березня прилад для прослуховування, але не знає, кому він належить.
Ішлося також про схиляння голови САП до відставки.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна