На Харківщині знайшли БПЛА і його власників, які знімали військову частину

 

У Харківській області 23 березня близько 10-ї години вечора виявили безпілотний літальний апарат, який здійснив політ над адміністративно-господарською територією військової частини.

Як повідомила прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ, коптер був виявлений внутрішнім патрулем військової частини.

“Одразу було організовано пошук літального апарату силами патруля та чергового підрозділу. БПЛА та його власників було знайдено та передано до правоохоронних органів”, – йдеться в повідомленні.

Командування Повітряних сил закликало громадян утриматися від спроб проникнення на території військових частин.

Використання дронів різних видів над військовими частинами, базами, складами та арсеналами буде вважатися порушенням і прирівнюватися до спроби проникнення на територію військового об’єкта. БПЛА над військовими об’єктами або на підльоті до них будуть збивати без попереджень, зазначили в КПС.

Як повідомляла “Новинарня“, у квітні 2017 року виник конфлікт біля бази озброєнь у Рівненській області через спробу зняти її з безпілотника журналістами каналу ZIK.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна