Бойовики поцілили артснарядом у житловий будинок в Єнакієвому, – ГУР

 

На окупованій території Донеччини бойовики з 1-го армійського корпусу (т зв. “народна міліція ДНР”) влучили артснарядом у житловий будинок.
Як передає “Новинарня“, про це на брифінгу в суботу, 24 березня, повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, пославшись на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

“22 березня під час виконання вправ практичних стрільб артилерійський підрозділ однієї з мотострілецьких бригад так званого 1 АК російських окупаційних військ влучив снарядом в житловий будинок в окупованому місті Єнакієве”, – сказав полковник Гуцуляк.

Він підкреслив, що перебування окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях ОРДЛО продовжують становити небезпеку для місцевого населення.

“Крім того, у житловій зоні також окупованого населених пунктах Азов окупанти обладнали склад боєприпасів”, – додав Гуцуляк.

Читайте також:
П’ять бойовиків “ЛНР” підірвалися гранатою. Списали на “укроДРГ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна