У Київському метро затримали чоловіка з тротиловою шашкою. Геращенко каже, що з “РНС”

онволено

У Києві на станції метро “Житомирська” правоохоронці затримали 28-річного киянина, у якого вилучили тротилову шашку.
Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

“На станції метро «Житомирська» співробітники поліції затримали киянина, 1990 року народження, який прямував до центру міста, і для чогось прихопив із собою тротилову шашку вагою близько 100 грамів, приблизно стільки пластиду, запали та детонатори”, – написав він у “Фейсбуці”.

За словами Крищенка, із затриманим працюють співробітники Служби безпеки України.

ОНОВЛЕНО. Народний депутат, радник міністра МВС Антон Геращенко опублікував фото затриманого у метро молодика з тротилом.

За словами нардепа,це Гресик Т. В. 1990 року народження.

“Раніше громадянин Гресик був помічений під час масових акцій протесту восени 2017 року біля Верховної Ради, деякий час жив у наметовому містечку і крутився навколо офісу партії “Рух нових сил” Саакашвілі””, – зазначив Геращенко.

Як повідомив нардеп, до керівництва “Руху нових сил” звернуться слідчі за поясненнями щодо присутності затриманого в офісі партії.

Чоловік, якого затримали з у метрополітені з тротилом, не має ніякого стосунку до партії Михеїла Саакашвілі “Рух нових сил”, заявила прес-служба РНС.

“Просимо ЗМІ поширити правдиву інформацію – ніякого відношення до РНС громадянин Гресик не має. Він не є ані членом нашої партії, ані нашим активістом”, – йдеться в повідомленні.

За словами представників “Руху нових сил”, їхня партія не використовує насилля під час своїх акцій для досягнення мети. Це, на їхню думку, відрізняє РНС від Порошенка і МВС України, які “кидають в бій проплачених “тітушок” біля власного будинку в Козині, влаштовують силовий розгін наметового табору біля Верховної Ради з приниженням гідності активістів”.

У “РНС” звинуватили екс-радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка та радника голови МВС Зоряна Шкіряка в брехні.

Читайте також:
Поліція Лондона розслідує вибух у метро як теракт. Поранених вже 22

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна