У Києві змонтували “Стіну пам’яті” загиблих на Донбасі 2014-2016 рр. ФОТО

 

У Києві на фасаді Національного військово-історичного музею України  (вул. Грушевського, 30/1) у вівторок, 20 березня, було змонтовано “Стіну пам’яті” загиблих у 2014-2016 рр. військовослужбовців та добровольців.

Згідно з повідомленням на сторінці музею у “Фейсбуці”, на “Стіні” вміщено майже 3 300 портретів та імен. Розмір Стіни – 8,5 х 3,2 м.

Проект створено за ініціативи та силами колективу нашого Національного військово-історичного музею, “Книги пам’яті“, а також – за сприяння та на кошти випускників Київського університету, об’єднаних в історичне товариство “Що”.

У музеї окремо наголосили на тому,  що жодна політична сила або окремі політики до втілення у життя цього проекту не мають ніякого відношення.

Читайте також:
У житомирському інституті створили унікальний Музей мілітарної історії. ФОТО

Пам’яті Шершня. Музей 3-го полку спецпризначення поповнився експонатами з 2014 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна