Бойовики активізувалися на Луганщині. За добу в ЗСУ двоє поранених

 
Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню. Минулої доби, 20 березня, агресор здійснив п’ять обстрілів укріплень українських захисників, поранень зазнали двоє воїнів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли позиції ЗСУ в районі села Піски. Також, з гранатометів та протитанкової рушниці ворог вів вогонь по захисниках Авдіївки.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї противник здійснив обстріл наших укріплень неподалік Станиці Луганської, а з 82-мм мінометів та зенітної установки – поблизу Троїцького. Крім того, 82-мм міномети ворог застосував по захисниках Луганського.
Попередні дві доби минули на Луганщині без обстрілів.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування.
Обидва постраждалі оперативно доставлені до лікувальних закладів та отримали необхідну медичну допомогу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна