Керівник Державної будінспекції розіграв хитру комбінацію, щоб залишити на посаді поплічника “ДНР” Пашу-Хаммера

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

Сумний пост про шулерських методах наших чиновників (FB)

Минулої осені я дізнався про те, що зрадник і хабарник Павло Панасюк із Горлівки (колишній начальник УВС Горлівки – “Н”), який у 2014 році співпрацював з сепаратистами, отримав посаду директора Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області.

Я був шокований цим призначенням. Мені здавалося, що Панасюк ховається від правосуддя і сидить десь в “ДНР”, а виявилося, що відвертого ворога не тільки не шукають, а й призначають на високі посади.

Детально про Панасюка можна почитати за цим посиланням в моєму блозі.

Відразу після виходу цього матеріалу зі мною зв’язався керівник ДАБІ Олексій Кудрявцев і попросив про зустріч. На зустріч ми приїхали разом із Наталією Соколенко.
Кудрявцев заявив нам, що сталася прикра помилка, про яку він не знав, і Панасюк уже написав заяву на звільнення. Він показав скан заяви, тому я повірив чиновнику і навіть похвалив його в пості.

Але виявилося, що Олексій Кудрявцев – банальний шулер, який просто вирішив нас обдурити. Причом, обдурити бездарно і тупо.

Разом із Панасюком вони розіграли хитродупу комбінацію. Панасюк відправив скан своєї заяви про звільнення за електронною поштою, а потім подав до суду і заявив, що не писав ніякої заяви. Власноручно написаної заяви Кудрявцев з нього, як ви розумієте, завбачливо не зажадав.

Представники ДАБІ в суді зіграли в піддавки, і в підсумку зрадник та поплічник бойовиків Панасюк був відновлений на посаді директора Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області рішенням українського суду.

Ось рішення.

У чому був сенс ламати всю цю комедію зі звільненням, я так і не зрозумів. Мабуть, Паша-Хаммер (як називали в Горлівці Панасюка) і його шеф Олексій Кудрявцев вирішили, що розробили геніальну схему, про яку журналісти ніколи не дізнаються. Але в результаті вийшла ще більша ганьба, ніж була з самого початку. Втім, по-іншому в таких дрібних і бездарних шахраїв і не буває.

Тільки вчора в стрічці всі обговорювали нові рейтинги політиків і партій. Впадав у вічі очевидний провал партій влади. А чи може бути інакше, якщо влада діє подібним чином і намагається тупо обдурити на кожному кроці?
Навіть така нікчема, як Панасюк, виявилася недосяжною для правосуддя, живучим поліпом, який вріс у систему і який виявилося неможливо з неї видалити. Що вже говорити про більших мерзотників? Всі у змові, всі заодно.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна