У зоні АТО – друга цілком “тиха” доба з початку року. ОНОВЛЕНО

 

Протягом усієї доби середи, 14 березня, на Донбасі не зафіксовано жодного обстрілу з боку незаконних збройних формувань.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив прес-центр штабу АТО.

“Встановлене з опівночі 5 березня перемир’я, про що домовилася Тристороння контактна група, минулої доби дотримувалося у повній мірі. З боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано обстрілів по укріпленнях наших захисників.
Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами сил АТО. Українські військовослужбовці суворо та неухильно дотримуються умов повного припинення вогню”, – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що це перша цілком “тиха” доба від початку “повного” перемир’я і друга – з початку року. Досі такою добою було 23 січня.

ОНОВЛЕНО. Зведенню прес-центру штабу АТО суперечить повідомлення ФБ-сторінки 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, яка тримає оборону в районі Докучаєвська.

“За минулу добу окупанти здійснили один обстріл позицій 93-ї окремої механізованої бригади. О 23:30 російсько-терористичні окупаційні війська впродовж 20 хвилин гатили по опорному пункту бригади з 82-мм міномета. Ворог мав на меті пошкодити укріплення та по можливості зашкодити самим оборонцям позиції. На щастя, своєї мети окупанти не досягли”, – зазначено в повдіомленні 93 омбр.

Читайте також:
Репортаж із весняного “перемир’я”: 7 днів на передовій, 4 загиблих, 7 поранених

В лікарні Дніпра помер поранений снайпер “Азову” Марк Гудзовський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна