Рада ЄС продовжила індивідуальні санкції за агресію проти України ще на півроку

 

Рада Євросоюзу офіційно продовжила індивідуальні санкції за підрив і загрозу територіальній цілісності, суверенітету й незалежності України.

Санкції продовжені на шість місяців до 15 вересня 2018 року, йдеться у повідомленні Ради ЄС 12 березня.

“Обмежувальні заходи складаються з замороження рахунків і заборони на в’їзд. Вони застосовуються до 150 осіб та 38 компаній”, – зазначено на сайті.

“Оцінка ситуації не виправдовує зміну режиму санкцій. Відповідна інформація та пояснення причин внесення до переліку цих осіб та організацій були оновлені у міру необхідності”, – пояснили у Раді ЄС.

Рішення про продовження санкцій буде опубліковано в Офіційному журналі ЄС 13 березня.

У вересні 2017 року Рада ЄС офіційно продовжила санкції проти фізичних осіб та компаній, причетних до порушення територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Обмежувальні заходи було продовжено стосовно 149 осіб та 38 компаній.
Ці санкції були вперше запроваджені у березні 2014 року і неодноразово продовжувалися.

Читайте також:
Рада ЄС офіційно продовжила санкції щодо Януковича і Ко,
але зняла – з Лукаш і Клюєва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна