Глава дипломатії ЄС представить у Києві кампанію “Просуваючись разом вперед”

 

Віце-президент Європейської комісії – високий представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і безпекової політики Федеріка Могеріні під час робочого візиту в Україну 11-12 березня має намір представити нову комунікаційну кампанію “Просуваючись разом вперед”, яка присвячена Угоді про асоціацію.
Про це вона повідомила в інтерв’ю агентству УНІАН.

“Поки я перебуватиму в Києві, я розпочну нову комунікаційну кампанію під назвою «Moving Forward Together» («Просуваючись разом вперед»), мета якої – показати, що означає наша Угода про асоціацію для українців, і чому це наше пріоритетне завдання. Люди повинні знати, що про наші взаємини поширюють фейкову інформацію, але ми також повинні діяти і діємо на випередження, щоб у людей був доступ, в першу чергу, до фактів”, – наголосила Могеріні.

За її словами, повідомляти про фейкову інформацію є частиною роботи Оперативної робочої групи ЄС зі стратегічних комунікацій (East StratCom Task Force).

“Реальність така, що Євросоюзу необхідно краще інформувати не тільки громадян у своїх країнах, а й за межами своїх кордонів, що це таке і чим ця група займається. Наведу на прикладі України: український народ і наші громадяни повинні знати про роботу, яку ми проводимо спільно для підтримки реформ, про створення можливостей для молоді, зростання бізнесу, підтримки прав людини та основних свобод і, звичайно ж, про прихильність ЄС незалежності і територіальній цілісності вашої країни”, – пояснила високий представник ЄС.

Читайте також:
В ЄС оголосили пріоритети зовнішньої політики.
Україна потрапила в “глобальне управління”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна