Медики врятували житомирського депутата з “УКРОПу”, який стрілявся з карабіна

 

На Житомирщині медики прооперували депутата обласної ради від партії “УКРОП”, який нібито намагався вчинити самогубство, вистріливши у себе з карабіна.

Про це на сесії розповів керівник Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Як передає “Новинарня“, за даними місцевих ЗМІ, потерпілий – Сергій Грищенко, 14.03.1976 р. н., секретар постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку Житомирської обласної ради, висуванець партії “УКРОП”. Він – приватний підприємець, живе в Коростені.

За даними голови ГУ НП, депутат стріляв у себе в Коростені із зареєстрованого карабіну “Сайга”.

Печененко зазначив, що, за даними поліції, депутат близько 4-ї години ночі 7 березня після прощальної розмови з матір’ю відключив телефон. Перелякана жінка направила до депутата його рідного брата – свого другого сина, який і знайшов чоловіка з пораненням.

Водночас на сесії один з однопартійців постраждалого, Віталій Науменко, сказав, що, за його даними, цей чоловік вистрілив у себе випадково, передає “Житомир.info“.

“Прийшов до тями Грищенко і нашим співробітникам сказав, що він це ненавмисне, випадковий постріл. Слідство ще не завершене, навіщо ви говорите про самогубство”, – прокоментував Науменко.

Водночас Печененко зауважив, що розмова з матір’ю дає підстави говорити про спробу самогубства.

Читайте також:
Рада ввела кримінальну відповідальність за схиляння до самогубства

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна