У Києві на “Лісовій” підірвали авто з чоловіком, поліція оголосила “Сирену”

 

Через підрив автомобіля гранатою біля станції метро “Лісова”, який стався в ніч на 7 березня, поліція Києва ввела план “Сирена”.

“Пізно ввечері до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро “Лісова”, поруч із зупинкою громадського транспорту, вибухнув  автомобіль”, – інформує поліція столиці вранці 7 березня.

На місці події працювали рятувальники та слідчо-оперативна група.

“Попередньо встановлено, що невідомий підірвав машину гранатою, внаслідок чого одного чоловіка із осколковим поранення доставили в лікарню”, – повідомляють правоохоронці.

На пошуки зловмисника орієнтовані всі патрульні наряди та оперативники столиці.

Встановлюються всі обставини злочину.

Раніше очевидці повідомляли, що на Броварському проспекті в напрямку виїзду з Києва після вибуху двох гранат спалахнув автомобіль Toyota Camry, а з місця події втекли двоє озброєних людей.

Читайте також:
Донецькі пристрасті: через нерозділене кохання бойовик підірвав себе
і жінку гранатою в авто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна