Донецькі пристрасті: через нерозділене кохання бойовик підірвав себе і жінку гранатою в авто

 

В окупованому Донецьку біля стадіону РСК “Олімпійський” вибухнув автомобіль, є жертви.

Як передає “Новинарня“, про інцидент 6 березня повідомив офіційний інтернет-ресурс “ДНР”.

Зазначається, що це був не теракт. У салоні авто чоловік підірвав гранату через нерозділене кохання, намагаючись вкоротити віку і собі, і своїй обраниці. Це з’ясувала слідчо-оперативна група так званого “МВС ДНР”,

 

У пошкодженому авто “Деу Матіз” виявили труп жінки 1979 року народження. Чоловіка (ймовірно, це колишній чи діючий бойовик) з вибуховими пораненнями госпіталізували у важкому стані.

“У ході слідства з’ясувалося, що екс-коханий загиблої не залишав спроб відновити відносини. Неодноразово погрожував покінчити життя самогубством. На чергову зустріч він взяв з собою гранати і після відмови одну з них привів у дію. Другий боєприпас, що не розірвався, поліцейські виявили в автомобілі під час огляду”, – йдеться в повідомленні.

Як можна побачити на відео, підірваний автомобіль стояв на проїжджій частині поруч із тротуаром та перехожими.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 110 так званого “кримінального кодексу ДНР” (спричинення смерті з необережності).

Інспектор відділу “поліції ДНР” Київського району Донецька заявила, що підривник перебуває в місцевому травматологічному центрі, його притягнуть до відповідальності після одужання.

У зв’язку з цим “правоохоронці ДНР” неоднозначно нагадують, що “незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухових речовин і вибухових пристроїв тягне за собою кримінальну відповідальність”.

Читайте також:
У Донецьку вибухнула вантажівка з боєприпасами,
списали на безпілотник ЗСУ, – штаб АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна