Стало відоме ім’я бізнесмена, якого зарізали біля адміністрації президента

 

Унаслідок нападу й ножового поранення на вулиці Лютеранській у центрі Києва (неподалік від адміністрації президента) загинув директор столичної компанії з виробництва пластикової тари “AQ Пластик” Сергій Захарчук.

Про це повідомив канал “Еспресо”.

На чоловіка напали вранці 6 березня біля будинку, де він жив із батьками. Захарчук підходив до свого позашляховика, коли невідомий ударив його ножем у стегно.

До приїзду медиків чоловік утратив багато крові і помер у кареті “швидкої”.

Із показів свідків складені фотороботи двох осіб, які можуть бути причетні до нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Їх поширив сайт ГУ Нацполіції в Києві.

Вік – 35-37 років, зріст – 170 см, кругле обличчя з неголеністю, середній ніс, темні очі, повні губи, худорлявої статури.

Вік – 40-45, зріст – 180 см, витягнуте худе обличчя, довгий ніс, середні очі, тонкі губи, худорлявої статури.

“Розпочате кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, це – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії для встановлення осіб, які причетні до вчинення правопорушення”, – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.

Читайте також:
У Києві під час бійки від ножового поранення загинув контрактник ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна