Нова масова смерть від отруєння чадним газом: у Бердичеві разом загинули вісім людей. ФОТО

 

У місті Бердичів Житомирської області ймовірно, від отруєння чадним газом, загинули всі вісім людей, які перебували в одному будинку.

“Увечері 5 березня надійшло повідомлення про виявлення в одній з квартир райцентру тіл 8 людей, серед яких двоє маленьких дітей. За зібраною поліцейськими на місці події інформацією причиною їх смерті ймовірно стало отруєння чадним газом. Розпочато кримінальне провадження”, – повідомляє прес-служба ГУ НП Житомирщини вранці 6 березня.

Встановлено, що серед загиблих:

  • батько 1966 р.н.;
  • мати 1970 р.н.;
  • їхній син 1990 р.н.;
  • подруга сина 1997 р.н.;
  • дочка 1995 р.н.;
  • двоє дітей дочки – хлопчик 2014 р.н. та дівчинка 2017 р.н.;
  • знайома сім’ї (колишня сусідка), 1967 р.н.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз, у тому числі судово-медичну, щодо причин смерті людей.

“У будинку працювало пічне опалення, а в квартирі була розпечена плита. Імовірно, саме ця плита і стала джерелом чадного газу в приміщенні”, – зазначають у поліції.

Як розповіла поліції сусідка, сім’я була цілком нормальна. Усі загиблі лежали або сиділи, виглядало так, що з хати вийти не намагалися.

Читайте також:
В Івано-Франківську від чадного газу загинула відома нетрадиційна цілителька,
її чоловік і четверо дітей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна