У зоні АТО потренувалися артилеристи. ФОТО

 

В одному з артилерійських підрозділів сил АТО відбулися заняття зі спеціальної підготовки з бойовими розрахунками обслуг. Метою військового вишколу стало відпрацювання дій артилеристів в обороні, підвищення навичок та злагодження дій особового складу, повідомляє прес-центр штабу АТО 3 березня.

За словами керівника занять, підрозділ добре впорався з поставленим завданням, продемонстрував свій професіоналізм та готовність до виконання бойових завдань.

“Варто зазначити, що артилерійські підрозділи постійно підтримують бойову готовності, тісно поєднуючи теорію та практику. Військовослужбовці поетапно пройшли всі елементи навчань: від розгортання підрозділу до зміни місця дислокації”, – сказано в повідомленні.

артилерія ЗСУ - АТО _2 артилерія ЗСУ - АТО _1
<
>

Зазначається, що оскільки артилерія наразі відведена від лінії розмежування на визначені Мінськими угодами відстані, тренування допомагають воїнам не втрачати навичок та завжди перебувати в готовності до відбиття атак противника.

Читайте також:
Доба АТО: вісім обстрілів, у ЗСУ є загиблий під Авдіївкою та поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна