Перший день весни: один обстріл, сили АТО чистять цивільні дороги

 

До боротьби зі сніговою стихією в районі проведення АТО на Донеччині залучено військову техніку Збройних сил України.

Як повідомив прес-центр штабу операції, автомобільну дорогу між прифронтовими містами Мар’їнка та Красногорівка за ніч замело снігом, це унеможливило пересування місцевих жителів до місць їхньої роботи і доставку продуктів харчування до майже знищеної Красногорівки.
Тож зранку 1 березня начальник штабу бригади дав розпорядження відрядити для боротьби з наслідками нічного снігопаду інженерну техніку.

“Вже за кілька годин роботи важкої гусеничної інженерної техніки основні прифронтові дороги були розчищені від снігових заметів, і можна було безперешкодно пересуватися”, – інформує прес-центр штабу АТО.

Також у центрі поінформували, що напруга вздовж лінії зіткнення ослабла.
“Від початку доби зафіксовано один обстріл позицій наших оборонців з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок цих дій не постраждав жоден український захисник.
На Луганському напрямку противник з 82-мм мінометів обстріляв опорні пункти сил АТО у районі Світлодарська”, – сказано у зведенні станом на 18:00.

Читайте також:
Дев’ять загиблих героїв лютого: імена, історії, фото

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна