“Вона працює”. Князєв розповів, як діє відроджена Києвом поліція Криму

 

Окремі підрозділи главку поліції Автономної Республіки Крим та Севастополя вже працюють, до кількох із них відкриють набір у березні.
Про це 27 лютого заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає “Новинарня” з посиланням на прес-службу НПУ.

За словами Князєва, кримська поліція є “невід’ємним структурним підрозділом Національної поліції України”.

“2018 рік стане роком перебудови та реформації Головного управління Національної поліції Криму та Севастополя. Зараз у планах – створення підрозділу патрульної поліції,  який виконуватиме поліцейські завдання спільно з прикордонниками в пунктах перетину лінії розмежування із тимчасово непідконтрольними українській владі територіями”, – ідеться в повідомленні.

“Ми будемо прямо комунікувати, співпрацювати з усіма громадянами, які перетинають адмінкордон в той чи інший бік, надавати поліцейські послуги в повному спектрі: розслідування кримінальних проваджень, поліцейські опитування, захист інтересів громадян”, – наголосив Сергій Князєв.

Він також повідомив, що в поліції Криму збільшено присутність працівників оперативних підрозділів. Крім того, триває внутрішнє розслідування щодо ефективності діяльності слідчого підрозділу кримської поліції.

“Ми зараз проводимо внутрішнє розслідування щодо ефективності слідчого підрозділу поліції Криму та Севастополя – як вони захищають права громадян України як на тимчасово окупованій території, так жителів Криму, які виїхали із Севастополя на територію України, підконтрольну нашій владі”, – зазначив Князєв.

Прес-служба НПУ акцентує увагу на тому, що українська поліція Криму активізує роботу з виявлення та припинення діяльності кримінальних елементів. Зокрема, одному з керівників “Самооборони Криму” повідомлено про підозру.

Читайте також:
В Україні створять підрозділи патрульної поліції “Крим” і “Севастополь”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна