АТО: бойовики знизили активність, але знову вдарили артилерією по тилах

 

Минулої доби, 24 лютого, в зоні АТО бойовики знизили свою активність. Загалом ворог вчинив чотири прицільні обстріли українських позицій, усі на Луганському напрямку.
Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Максим Праута в неділю під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

У районі села Підлісного (що, нагадаємо, більш як за 10 км від лінії зіткнення) бойовики застосували артилерію калібру 152 мм, випустивши десять снарядів.
Із 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українських позиціях неподалік Кримського, випустивши загалом 15 мін.
У районі Лобачевого та Станиці Луганської бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомети.

“Українські військові відкривали вогонь у відповідь двічі із озброєння не забороненого Мінськими домовленостями.
Внаслідок бойових дій жоден український військовий не постраждав“, – розповів полковник Праута.

“За повідомленням штабу АТО, частина населеного пункту Луганське, що на Донеччині, залишилася без світла внаслідок обстрілу російських окупантів. Також пошкоджено щонайменше три будинки мирних мешканців Луганського. На щастя, жодна людина не постраждала”, – зазначив речник Міноборони.

Читайте також:
Зв’язок Vodafone поновився для ОРЛО. Про ОРДО говоритимуть у Мінську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна