Прокуратура передала у війська 5 тисяч набоїв, що були речдоками

 

Військова прокуратура Київського гарнізону передала одній із в/ч ЗСУ понад 5 тисяч бойових набоїв, що були речовими доказами у справі про розкрадання боєприпасів.

Про це “Новинарні” повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

“Так, у січні поточного року за клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Новомосковським міськрайонним судом Дніпропетровської області вирішено питання про долю речових доказів по справі про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами. Мова йде про понад 5 тисяч бойових патронів! Зазвичай подібні докази знищуються. Проте, з огляду на повну придатність боєприпасів до використання, військові прокурори вирішили прислужитися обороні держави та вирішити питання щодо їх використання за призначенням”, – інформує ВПЦР.

Суд повністю погодився та вирішив, що “бойові” речдоки, які були предметом злочину, слід передати для встановлення на облік одній із військових частин.

На даний час указане судове рішення виконано, зазначають у військовій прокуратурі.

Читайте також:
У Десні прокуратура викрила продаж зброї і боєприпасів з військової частини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна