У сил АТО – третя бойова втрата за останні три дні

 

Від початку доби 21 лютого зафіксовано 13 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.
Унаслідок ворожого вогню загинув один український військовослужбовець, ще двоє захисників – отримали поранення.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 середи.

“Впродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння – артилерійські системи та міномети”, – сказано в повідомленні.

На Луганському напрямку зі 122-мм артилерії, мінометів різного калібру та озброєння БМП, противник вів вогонь по наших позиціях біля Троїцького. Міномети калібру 82-мм загарбники застосували поблизу Новоолександрівки і Катеринівки. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстрілювали опорні пункти сил АТО неподалік Луганського, Залізного й Новолуганського. Зі стрілецької зброї загарбники провокували українських оборонців Зайцевого.

На Донецькому напрямку агресор з мінометів калібру 120-мм та 82-мм і гранатометів вів вогонь по захисниках Водяного, що на Приазов’ї. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції оборонців Авдіївки.

Загиблий 21 лютого військовий – третя бойова втрата сил АТО за останні три доби.

Раніше загинули розвідник із 57-ї бригади ЗСУ Валерій Єгров і медсестра Сабіна Галицька з 10 огшбр.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна