Росія заблокувала на в’їзд із Харківщини понад 120 фур. ОНОВЛЕНО

 

У пункті пропуску “Гоптівка” (перед російським ПП “Нехотєєвка”) Росія перестала пропускати на свою територію вантажні автомобілі з України, утворилася велика черга із фур. Жодних пояснень росіяни не дають.

Про це в понеділок, 19 лютого, повідомляє канал “112 Україна” з посиланням на помічника голови Держприкордонслужби України Олега Слободяна.

Затор на Харківщині тримається вже кілька днів.

“Таку ситуацію ми спостерігаємо тільки на одному напрямку, це перехід Гоптівка-Нехотєєвка. Ситуація сьогодні на ранок не змінилася. Зараз ми вже нараховуємо там більше 120 автомобілів, це вантажні автомобілі, які не можуть потрапити на територію РФ. Жодних офіційних пояснень немає. На наші письмові запити щодо причин такої ситуації росіяни теж не відповіли”, – заявив Слободян.

ОНОВЛЕНО. На пункті пропуску “Бачівськ” на кордоні з Росією в Сумській області зафіксована затримка пропуску вантажівок, повідомила ДПСУ.
“Учора (18 лютого) затримка з пропуску вантажівок відмічалась у пункті пропуску “Катеринівка”, а сьогодні і в пункті пропуску «Бачівськ», де вже накопичилося близько 50 вантажівок”, – заявили прикордонники.

Як відомо, напередодні біля ПП “Гоптівка” в черзі стояло близько 100 фур. Ще близько ста вантажівок повернулися в Україну, щоб прямувати іншим маршрутом.

Читайте також:
Росіяни на кордоні в Криму заміняють блокпости відеокамерами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна