Росія почала пропускати українські фури на “Гоптівці”

 

З російського боку надійшла інформація, що вони поступово відновлюють оформлення вантажних автомобілів, що прямують через кордон з Харківської області.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

“За інформацією, що надійшла від російської сторони, поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів в пункті пропуску для автомобільного сполучення “Нєхотєєвка”, що навпроти українського пункту пропуску “Гоптівка” у Харківській області”, – заявили в ДПСУ.

За їхніми даними, російські прикордонники запевняють, що відновлено роботу обладнання для огляду вантажів, яке вийшло з ладу напередодні.

Водночас, зазначили в Держприкордонслужбі України, все ще спостерігається “певне накопичення транспортних засобів у напрямку Росії” в пункті пропуску “Бачівськ”, що в Сумській області.

Як повідомляла “Новинарня“, з 17 лютого контрольні служби РФ в пункті пропуску “Нєхотєєвка”, що навпроти ПП “Гоптівка” на Харківщині, без пояснення не пропускали вантажівки через українсько-російський кордон. Станом на ранок 19 лютого на цьому відрізку кордону скупчилося більше 120фуро через сповільнення пропуску російською стороною там скупчилося близько 50 вантажівок.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна