Екс-голова меджлісу Алушти став віце-прем’єром Карачаєво-Черкесії

 

Заступником голови уряду російської Карачаєво-Черкесії призначили Енвера Арпатли – колишнього голову алуштинського Меджлісу кримськотатарського народу (забороненого на території РФ рішенням суду від 26.04.2016) .

Як передає “Новинарня“, про це повідомляє “Радіо Свобода” з посиланням на російський “Інтерфакс”.

За попередньою інформацією, в кабінеті міністрів Карачаєво-Черкеської республіки у віданні Енвера Арпатли буде напрямок інвестицій та інновацій. Він буде куратором Мінекономрозвитку і Мінпромторгу республіки.

Енвер Арпатли підтвердив інформацію про своє призначення.

Зазначимо, що Енвер Арпатли – свідок у «справі Чийгоза» і «масових заворушень» 26 лютого 2014 року біля будівлі Верховної Ради Криму. Він брав участь у мітингу, і пізніше в російському суді давав свідчення у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза.

Арпатли закінчив економічний факультет Казанського інноваційного університету імені Тімірясова і кримський Національний юридичний університет. Працював на посаді заступника голови адміністрації Алушти, в 2017 році був призначений на посаду першого заступника голови виконкому Пестречінського району російського Татарстану.

Читайте також:
Арештований член Меджлісу Бекір Дегерменджі написав листа з СІЗО про справжні обставини, що привели його за ґрати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна