В Одесі БПОП затримав трьох росіян, які погрожували з ножем ображали перехожих. ВІДЕО

ж 

Поліція в Одесі по гарячих слідах затримала трьох громадян Росії, які в центрі міста погрожували ножем перехожим.

Інцидент стався в п’ятницю, 16 лютого.

Як повідомили в прес-службі обласного ГУ НП, до правоохоронців звернувся 25-річний одесит, який розповів, що на Олександрівському проспекті він із товаришем переходив дорогу на пішохідному переході, коли на нього несподівано виїхав автомобіль Toyota Avensis.
З салону вискочили троє невідомих і під приводом того, що їм нібито заважають проїхати, почали нецензурно лаяти перехожих і погрожувати ножем. Після цього зловмисники сіли в машину й поїхали.

Після скарги одеситів співробітники батальйону поліції особливого призначення (колишній “Беркут”) невдовзі затримали автомобіль зі зловмисниками.
У його салоні перебували троє чоловіків, які виявилися громадянами Російської Федерації, та кілька одиниць холодної зброї.

Прес-служба поліції поширила відео затримання:

Правопорушників затримали в порядку статті 208 КПК України та доправили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції.

Читайте також:
В Одесі перехожі затримали п’яних приватних охоронців,
які стріляли у військового. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна