Страшна ДТП з пожежею в Криму: 7 загиблих, 9 поранених. ВІДЕО

 

В анексованому РФ Криму внаслідок зіткнення трьох вантажівок і легкового авто на трасі Керч-Феодосія загинули сім осіб, у тому числі діти. Ще дев’ять людей постраждали, з них двоє доставлені в лікарню у важкому стані.

Про це повідомляє прес-служба окупаційного управління МНС Росії в Криму.

Аварія сталася ввечері в п’ятницю, 16 лютого, на повороті біля села Ленінське (Ленінський район). В легковій машині перебували шість осіб, всі вони загинули. Також загинув водій однієї з вантажівок.

В МНС повідомили, що водій ВАЗ-2105 хотів обігнати вантажне авто, але зіткнувся з ним по дотичній, після чого вилетів на смугу зустрічного руху “під зустрічну вантажівку”. За умов поганої видимості учасником ДТП стала ще одна вантажівка.
Відтак ВАЗ-2105 був сильно деформований, а вантажівки, які перебуали по обидві сторони дороги, загорілися, площа пожежі становила 30 кв. м.
Рух по трасі Керч-Феодосія було заблоковано.

Читайте також:
Сель у Криму склав півтора десятка авто, як колоду карт. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна