СБУ повторно депортувала з України грузинського кримінального авторитета

 

Співробітники Служби безпеки України затримали в Києві грузинського кримінального авторитета, причетного до низки насильницьких злочинів.

Зловмисник на прізвисько “Папуна” протягом 2016-2017 років проживав у Києві, звідки координував діяльність організованого угруповання, що спеціалізувалось на силовому вирішенні питань, зокрема для встановлення контролю за незаконним видобутком бурштину на Рівненщині, повідомляє прес-центр СБУ 14 лютого.

Оперативники спецслужби затримали іноземця в червні 2017 року, він був примусово повернутий до рідної країни із забороною в’їзду до України терміном на три роки.
Однак згодом кримінальний авторитет нелегально повернувся до нашої країни та продовжив протиправну діяльність, заявляють в СБУ.

Правоохоронці повторно затримали зловмисника в Оболонському районі столиці та примусово повернули до Грузії.

 

Читайте також:
Молдовські прикордонники затримали при спробі повернутися
в Україну депортованого грузина Надірадзе

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна