Під АП прихильники Саакашвілі побилися із поліцією, є затриманий

 

Ввечері 12 лютого на розі вулиць Інститутська та Банкова відбулася акція на підтримку екс-президента Грузії  Міхеїла Саакашвілі, якого сьогодні за процедурою реадмісії передали до Польщі.

Під  Адміністрацією Президента зібралося близько 20- 50 симпатиків Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Інтерфакс-Україна“.

Люди тримали плакат із написом: “Порошенко відпусти Саакашвілі” і вигукували гасла “Порошенка у відставку”.

Прохід на вулицю Банкову з боку вулиці Інститутської охороняли близько 80 правоохоронців.

Сталася сутичка між силовиками та активістами. Кілька агресивних протестувальників почали грубо спілкуватися з правоохоронцями, які перекрили проїзд на вулицю Банкову, після чого правоохоронці вирішили відтіснити кількох людей ближче до вулиці Інститутської.

Одного мітингувальника затримали. Підрозділи силовиків відтягнули його за кордон, яким відмежували Банкову від вулиці Інститутської. За словами присутніх на акції, затриманого звуть Юрій Дибенко.

Нагадаємо, що екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі затримали у столичному ресторані “Сулугуні”. Після цього його вивезли чартерним літаком з України до Польщі. Польща прийняла Саакашвілі за процедурою реадмісії.

Читайте також:

Саакашвілі “з боями” депортували в Польщу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна