“Уже був і не сподобалося”. Турчинов не хоче балотуватись у президенти

 

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що не балотуватиметься в президенти України на наступних виборах у 2019 році. Також він спростував чутки про те, що очолить штаб Петра Порошенка на майбутніх президентських виборах.

Про це секретар РНБО сказав в інтерв’ю “Громадському ТБ“.

“Я працював президентом, мені не сподобалось – спати не можна, колосальне навантаження, тому я не планую брати участь як кандидат в президенти і не планую очолювати будь-який штаб – будь-який, я підкреслюю”, – зазначив Олександр Турчинов.

“Політичними штабами мають займатись ті, хто займається політикою, тим більше, я думаю, в Петра Олексійовича вже все розплановано, він не в першій кампанії бере участь”, – сказав Турчинов.

“А от інше питання – як сказано в Біблії, коли царство розділене  – воно приречене. Тобто не може владна команда конкурувати між собою. Бо вона не зможе займатись реформами, економікою, а лише чварами. Влада має бути єдиною командою”, – додав секретар РНБО.

Як відомо, Олександр Туричнов був головою Верховної Ради – в.о. президента України після втечі Віктора Януковича в лютому-травні 2014 року. Зокрема, саме він почав антитерористичну операцію на Донбасі.

Читайте також:
Велике соцопитування: Вакарчук виходить на третє місце. РЕЙТИНГИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна