Казанський: Чому влада вже не чіпає Бойка за його “вишки” і до чого тут Чорновол

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Цікаво спостерігати за тим, як діюча влада тепер відбілює Юрія Бойка, котрий “порішав” з ГПУ всі питання з приводу свої знаменитих вишок і уникнув відповідальності.

Тепер представники правлячої коаліції злилися в єдиному екстазі з Оппоблоком, доводячи, що “Юра не віноват”, а винен насправді Янукович.
Це дуже зручно – на Януковича тепер можна повісити все брудні корупційні оборудки. Він уже втік і перебуває поза досяжністю.

Нардеп Тетяна Чорновіл тепер називає вишки Бойка “вишки Януковича”. На телеканалі “Акцент”, Який базується в Лисичанську Луганської області та належить нардепу-сепаратистові Сергію Дунаєву (людина Бойка) 8 лютого вийшов сюжет, у якому розповідається про те, як прокляті депутати Лещенко та Найєм обмовили порядного Юрія Анатолійовича, а на підтвердження його невинуватості наводяться слова прес-секретаря Юрія Луценка і заява Тетяни Чорновіл.

Подивіться цей шедевр.

Сюжет ТРК “Акцент” (російською мовою):

Прекрасно, правда? Хто міг повірити чотири роки тому, що Таня Чорновіл буде з одного боку барикади з Юрієм Бойком проти Мустафи?

Тепер вони робитимуть вигляд, що ніяких “вишок Бойка” Ніколи не було.

Насправді, все це дуже сумно. Найяскравіший вияв того, що називається “реванш”.

Канал “Акцент”, який 2014 року транслював заклики Мозгового вступати в “народне ополчення” і підбурював народ боротися проти “хунти”, тепер продовжує промивати мізки місцевим жителям, вигороджує шахрая та злодюгу.

Хазяїн каналу Сергій Дунаєв, який у квітні 2014 року сидів в захопленому Луганському СБУ, щоб прикривати сепаратистів від штурму, не тільки не покараний, а й залишається повновладним господарем Лисичанська.

А Юрій Бойко, як тепер “з’ясовується” – взагалі свята людина. Всі навколо нього крали і відмивали гроші, а він ні до чого не причетний…

Навіщо виправдовують Бойка? Відповідь проста. Уже давно в кулуарах ходять розмови, що Юрій Бойко обраний АП технічним кандидатом, якого всіма силами тягнутимуть у другий тур президентських виборів, щоб не пустити туди Тимошенко. Так що попереду нас чекає ще чимало подібних нудотних сюжетів із його участю.

Головне, не дивуйтеся потім, що на Сході люди підтримують “Опоблок”. Адже ми самі здаємо регіоналам східні області.

Читайте також:
Справа “вишок Бойка”: ГПУ надсилає в Раду подання на Бакуліна,
установки можуть продати

Про вишки забув? У лідера “Опоблоку” Бойка основні капітали
на дружині, квартира в Росії, 10 ділянок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна