Доба АТО: 11 обстрілів, поранений – у важкому стані

 

За минулу добу, 9 лютого, внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення. Його евакуювали до медичного закладу, проте стан його здоров’я залишається важким.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив речник Міноборони України з питань АТО  Дмитро Гуцуляк на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі в суботу.

За його словами, в п’ятницю бойовики загалом 11 разів прицільно обстріляли позиції сил АТО. Українські військові п’ять разів відкрили вогонь у відповідь. 

На Луганському напрямку вчора незаконні збройні формування дев’ять разів відкрили прицільний вогонь у бік українських військових.
Бойовики обстріляли захисників Новгородського з 82-мм мінометів, випустивши при цьому п’ять мін.
“В районі Новоолександрівки та Богуславського зафіксовано ворожі обстріли з озброєння БМП. Окрім цього, поблизу вказаних населених пунктів, а також в районі Луганського, Зайцевого та Світлодарська окупанти неодноразово відкривали вогонь в бік наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, – зазначив полковник Гуцуляк.

На Донецькому напрямку минулої доби НЗФ двічі порушили режим тиші.
Поблизу Пісків бойовики обстріляли позиції сил АТО зі 120-мм та 82-мм гранатометів, випустивши п’ять снарядів.
У районі населеного пункту Славне відбувся ворожий обстріл зі стрілецької зброї.

Читайте також:
Муженко: Ми не збираємося форсувати Волгу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна