Колишній комбриг з “армії ДНР” Ігор Каплій очолив дивізію ВДВ в Росії

 

Командиром 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ ЗС Російської Федерації призначений один із колишніх ватажків окупаційних військ на Донбасі – Ігор Каплій.
Як передає “Новинарня“, про це з посиланням на дані розвідки на брифінгу 7 лютого повідомив речник Міноборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

“На посаду командира 76-ї гвардійської десанто-штурмової дивізії у міст Псков повітрянодесантних військ РФ призначений полковник Ігор Каплій, який у період 2015-2017 років перебував на посаді командира 5-ї окремої мотострілецької бригади так званого 1-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ на сході України у місті Макіївка”, – розповів Гуцуляк.

ОНОВЛЕНО. У коментарі “Новинарні” колишній військовий ЗС України та РФ пояснив: “Це в них (росіян) усталена традиція. При Союзі всіх офіцерів ВДВ обов’язково пропускали через гарячі точки, Афган практично всі пройшли… Тепер Раша це робить на Донбасі”.

Як відомо, 5 омсбр входить до складу “армії ДНР” (1 АК).

Читайте також:
Шаленого полковника ЗС РФ поховали
за 8 тис. км від місця його знищення на Донбасі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна