У ДТП загинув екс-голова Миколаївської області

 

У Миколаївській області загинув у ДТП депутат і колишній голова місцевої обласної ради Володимир Луста, а також його водій.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на УНІАН.

У Вітівському районі на Миколаївщині, близько 07:00 ранку, автомобіль Володимира Лусти, Toyota Land Cruiser, занесло на засніженій трасі. Він вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою”КамАЗ”. Від сильного удару, позашляховик Лусти спалахнув, вогонь перекинувся на “КамАЗ”.

Володимир Луста з водієм загинули у палаючій машині. Водія вантажівки витягнули з вогню свідки аварії. Зараз він перебуває у тяжкому стані  у реанімації.

Відомо, що навесні 2014 року, під час російського вторгнення в Україну, Луста працював виконуючим обов’язки голови Миколаївської облдержадміністрації і був єдиним офіційним керівником вищого рівня, що не залишив посаду після подій на Майдані. Володимир Луста відстоював у Миколаєві територіальну цілісність України та виступав на мітингах проти російської агресії, закликаючи миколаївців до єдності. Він взяв на себе відповідальність і керував областю, поки не залишив посаду під час люстрації.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна