За добу троє бійців ЗСУ поранені біля Авдіївки, – ЗСУ

 

Минулої доби, 2 лютого, в зоні АТО бойовики здійснили чотири прицільні обстріли позицій ЗСУ, всі – на Донецькому напрямку.
Загалом бойовики випустили у бік українських позицій 18 снарядів з мінометів калібру 82 мм, повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

З опівдня протягом 40 хвилин незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції поблизу Лебединського з гранатометів та випустили чотири снаряди з 82-мм мінометів.
Після 15:00 бойовики випустили сім 82-мм мін по українських позиціях у районі Павлополя.

Поблизу Авдіївки незаконні збройні формування загалом протягом майже чотирьох годин двічі вели активні обстріли українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також бойовики випустили у бік українських оборонних пунктів сім снарядів з мінометів калібру 82 мм.

Українські військові вели вогонь у відповідь зі стрілецької зброї, зазначив речник МОУ.

Внаслідок бойових дій у районі Авдіївки троє українських військових отримали поранення.

Читайте також:
Штаб АТО підтвердив бойову втрату 1 лютого.
Розвідник Рибальченко підірвався на розтяжці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна