У Донецьку з гранатомета поцілили в кабінет “міністра оборони ДНР”. ФОТО, ВІДЕО

 

Увечері в четвер, 1 лютого, в окупованому Донецьку невідомі обстріляли будівлю так званого “міністерства оборони ДНР”.

Як передає “Новинарня“, цю інформацію підтвердив кореспондент російського РІА “Новости”.

Володимир Кононов, якого сепаратисти називають “міністром оборони республіки”, каже, що ніхто не постраждав.

Масштаби руйнувань встановлюються.

“Постріл по будівлі було зроблено з РПГ”, – повідомив РІА “Новости” представник оперативного командування бойовиків “ДНР”, зазначивши, що ватажки ОРДО вважають подію терактом.

Російський військовий журналіст-пропагандист Олександр Коц пише у “Твіттері”, що пострілом із гранатомета влучили у вікно “міністра” Кононова, а тубус від гранатомета кинули на місці.

Коц поширив відповідне фото:

ОНОВЛЕНО. Сепаратистський канал Inside Donetsk поширив відео з коментарями бойовиків “МД ДНР”, які стверджують, що жертв і постраждалих внаслідок замаху немає, а вибух стався в кабінеті начальника “відділу кадрів” установи.

Нагадаємо, 8 лютого 2017 рокупострілом із вогнемета подібним чином невідомі ліквідували ватажка бандформування “Сомалі” “ДНР” Гіві – Михайла Толстих.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна