Стартували зйомки останнього сезону серіалу “Картковий будинок” – без Кевіна Спейсі

 

Зйомки серіалу “Картковий будинок” поновилися – але вже без актора Кевіна Спейсі, раніше викритого в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє “Інсайдер” із посиланням на американський таблоїд Variety.

На даний момент триває робота над шостим, фінальним сезоном, який буде складатися з восьми серій.

У серіалі знімаються Робін Райт, Майкл Келлі, Джейн Аткінсон, Патріша Кларксон.

До них також приєдналися Дайан Лейн і Грег Кіннір. Обидва актори — номінанти премії “Оскар”. Подробиці про їхніх персонажів тримаються в секреті, але відомо, що вони зіграють сестру і брата.

Раніше представники компанії Netflix офіційно оголосили, що зйомки шостого сезону серіалу “Картковий будинок” почнуться в 2018 році, але без Спейсі, який протягом п’яти сезонів знімався в головній ролі – спершу конгресмена,теле віце-президента, а згодом – президента США Френсіса Андервуда.

У фіналі п’ятого сезону президент Андервуд був вимушений піти у відставку.

У жовтні 2017 року актор Ентоні Репп звинуватив Спейсі в сексуальних домаганнях, що нібито сталися 30 років тому. Зірка “Карткового будинку” у відповідь опублікував у “Твіттері” офіційне вибачення, зізнався, що не пам’ятає про інцидент і вперше офіційно визнав свою гомосексуальність.

Після цього актор потрапив під шквал критики та невдоволення людей в соцмережах, які розцінили його вчинок як спробу нещирого виправдання з метою відвернути увагу від звинувачень Реппа.

Згодом відразу кілька чоловіків заявили, що Спейсі в різний час домагався їх. Окрім того, його звинуватили в домоганнях дев’ять членів знімальної групи серіалу “Картковий будинок”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна