128-ма закарпатська бригада ЗСУ вийшла із зони АТО на ротацію

 

У вівторок, 30 січня, відбулася урочиста зустріч бійців 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ на плацу військового містечка в Мукачеві.
Як передає “Новинарня“, підрозділ вийшов на ротацію для відновлення після майже восьми місяців участі в бойових діях на Донбасі.

Зі словами вітань до військовослужбовців 128 огпбр звернувся командир бригади підполковник Сергій Собко, мукачівський міський голова Андрій Балога, також представники духовенства.

Цього дня 128-ма бригада повернулася в пункти постійної дислокації (Мукачево, Ужгород, Виноградів) остаточно, тоді як її вивід розпочався ще 20 січня, повідомляє “Мукачево.нет”.

“Під час виконання бойового завдання в районі проведення антитерористичної операції на сході України особовий склад проявив себе лише з найкращої сторони, що підтверджується чисельними відзнаками та нагородами від уряду, Міністерства оборони, Генерального штабу, командування Сухопутних військ та ОК “Захід”, – йдеться у повідомленні прес-служби бригади.

 

За попередньою інформацією, 128 огпбр має пробути в пунктах постійної дислокації близько півроку – щонайменше до липня 2018-го.

Як відомо, досі підрозділи 128-ї бригади тримали оборону на Донеччині в районі н.п. Зайцеве, Майорськ, Шуми, Новгородське та ін.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року на ротацію вийшли одразу чотири бригади ЗСУ.

Читайте також:
Як у Білій Церкві урочисто зустрічали бійців героїчної 72-ї бригади.
ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна