Поліція Києва затримала підозрюваного у вбивстві в “спірній лотереї”

 

Правоохоронці затримали підозрюваного у стрілянині в “лотерейному” салоні у Шевченківському районі Києва, внаслідок якої один чоловік загинув, ще одна був поранений.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко в коментарі телеканалу “112 Україна” близько 16:00 у понеділок, 29 січня.

“Декілька хвилин тому особа, яка стріляла, була затримана працівниками карного розшуку поліції Києва. У нього вилучили зброю, з якої, ми вважаємо, було скоєно злочин. Буде проведено експертизу, після якої ми зможемо це довести”, – розповів начальник главку НП.

За словами Крищенка, підозрюваний – 1989 р. н. із Вінницької області, працює в охоронній структурі, був раніше судимий за крадіжки. Зараз із ним працюють слідчі.

Крім цього, Андрій Крищенко підтвердив, що стрілянина виникла внаслідок суперечки за приміщення “лотерейного” салону між двома власниками, у яких рішення судів щодо права на власність суперечать одне одному.
“Один і інший власник для охорони цього приміщення наймали приватні охоронні структури. Ми перевірятимемо всі дозвільні документи”, – зазначив голова ГУ НП.

Як повідомляла “Новинарня“, 29 січня в Шевченківському районі Києва, на вул. Лагерній біля ст. метро “Берестейська”, стався конфлікт зі стріляниною між двома охоронними структурами в салоні “Національної лотереї”. Двоє людей дістали вогнепальні поранення, один із них помер.
Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 “умисне убивство”.

Читайте також:
Нова стрілянина в Києві – біля Святошинського суду. Є поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна